Torture

Torture (working title)

This page is the translation project page of Tortur by Troels Ken Pedersen.

Project Chief: Troels will probably run this ship himself. (contact me to help with this translation)

Collaborators: Peter Fallesen, Niels L. Rasmussen

License: (no license info yet)


How we work

(no info yet)

Project notes

Troels is still considering how he wants to go about the translation of this.

Peter Fallesen has started translation the Game Master's 'Guide'-part of the scenario (30th of May)

Blurb

Et kort øjeblik bliver ventilatorviftens rytmiske brummen overdøvet af hans prust og hendes lat-ter. Så fortsætter sengefjedrene deres muntre knirken. I det duftende mørke udenfor spiller cikad-erne op under månens segl. I de sorte skygger under træerne afslører et par små, orange cigaretgløder de bevæbnede mænds tilstedeværelse.

I Colombias frodige grønne skove ulmer krigen. Det har varet i mere end en generation nu, og det er en livsform. Kokain, bortførelser, løsepenge, forsvindinger. ”War on Drugs”, kampen mod de kapitalistiske undertrykkere, kampen mod de kommunistiske djævle, kampen mod kriminalitet, kampen for overlevelse. Eksempler statueres, fjender og forrædere straffes, mistænkte forhøres og kastes bort som ødelagt legetøj. Et hav af grusomheder begås, de fleste af dem retfærdiggjort af fjendens grusomhed, i en årtier gammel ond cirkel.

Men ét er mishandling, et andet er, hvad det gør ved de som deltager. Tortur er ikke blot en kort, skarp smerte, det bliver til et mørkt spejl, der forvrænger forholdet mellem mennesker. Herom handler scenariet, om såvel ofre som bødler, før og efter.

”Tortur” er et sensuelt, skummelt opleve-scenarie inspireret af danske con-scenarier fra halvfemserne. Det fokuserer på konsekvenserne af gru-somhed snarere end de grusomme handlinger i sig selv, på at uhyrligheder begås af mennesker, ikke ansigtsløse monstre. Det handler om de ting ved torturen, som Hollywood for det meste skjuler bag brave helte, feje skurke og tikkende bomber. Synes du at film som ”Deer Hunter” eller ”Full Metal Jacket” er spændende, rummer ”Tortur” tre timers spændende spil for dig.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License