Creative Class

Creative class (working title)

This page is the translation project page of Kreativ klasse by Klaus Meier Olsen.

Project Chief: Eva Fog, eva.f.fog(at)gmail.com (contact me to help with this translation)

Collaborators: Emily Care Boss (available to help touch up English)

License: (no license info yet)


How we work

(no info yet)

Project notes

Klaus will only oversee the final part of the translation. The Gnavpotveksler project will create the translation.

Blurb

Kreativ klasse

[komedie bryllup dansk Absurth-produktion drama]

Af Klaus Meier Olsen

Komediedrama om tre venner i slutningen af tyverne i dagene op til den enes bryllup, hvor de for alvor kæmper med at acceptere, at deres liv er ved at forandre sig. Scenariet svæver mellem deres fortid som drengerøve og deres fremtid som pæne etablerede voksne.

Melodi: “Jeg en gård mig bygge vil”

1. vers
Vi havd’ piger i hver havn
Livet gik fra favn til favn
Telefonen fuld af numre
SMS’er der var lumre
Kradsemærker, hård anal
Man var sgu en fandens karl

2.vers
Nu er mandehørm profant
Vi ser chick flick med Hugh Grant
Køber blomster, chokolade
Kysser blidt, undgår ballade
Man er sat med samme heks
Lever kun for onsdagssex

Rundt om dem ligger et hundrede og tyve eksemplarer af sangen sirligt rullet sammen. Sangskjuleren er et mesterværk i sig selv, bygget op af artikler om deres konsulentfirma fra Børsen og Euroman og holdt sammen af snildt anbragte stykker af ståltråd.

”Tror du, at vi kan tillade os at synge den? Det er jo hans bryllup for fanden!”

Kreativ klasse handler om tre unge mænd i slutningen af tyverne. Scenariet følger dem i dagene op til den enes bryllup. Følger deres balancegang mellem deres fortid som drengerøve og deres fremtid som respektable samfundsborgere.

Kreativ klasse er en komedie. En række pinlige optrin, der opstår når man hverken passer ind i sin fortid eller sin fremtid. Men Kreativ klasse er også et drama. Her er ingen tegneseriefigurer. Det er rigtige mennesker. Meningsfulde konflikter. Så selvom hovedpersonerne er ynkelige, hjælper det at kunne genkende deres problemer med at blive voksne.

Om forfatteren

Klaus Meier Olsen er en ung mand i slutningen af midttyverne, der gerne vil lave noget med mennesker eller medier. Til dagligt læser han Psykologi og Kultur- og Sprogmødestudier på RUC og arbejder med at lave læringsspil på Dansk Pædagogisk Universitet.

I rollespilsmiljøet er han mest kendt for de Otto-vindende scenarier Før høsten, Guernica og Et Lystspil. Klaus har desuden et fuldstændigt ufortjent rygte for at være ulideligt selvoptaget og arrogant.

Klaus er medlem af forfattergruppen Absurth. Desuden skal han giftes til sommer, men fniser stadig over ordet “pung”, så helt voksen er han ikke.

Deltagere: 5 spillere og en spilleder. Tre af spillerne spiller de tre hovedroller og de to andre spiller diverse biroller og hjælper spil-lederen med at skabe scenariets fortælling.

Varighed: 4-5 timer

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License